1نجيبى بصلة متوسطة الحجم ... مقسمة الى اربعه اقسام ..
2 فص ثوم مقسمين الي نصفين
3 ملاعق كبيره سدر مطحون
4زيت خروع
5زيت زيتون
6كمية من الماء .
الطريقة
---------
جيبي البصل والثوم وحطيهم في الماء وانتي حددي كمية الماء اللي تناسب شعرك وخلي البصل والثوم يغلي في الماء لحد مايبقي لون الماء اصفر .
بعدها صفي الماء من الثوم والبصل .
وجيبي باقي المقادير (سدر،زيت خروع،زيت زيتون) واخلطيهم في الماء واعجينهم مثل عجينه الحنه لاهي سائله ولا جامده نص ونص وبعدها خليها لحد ماتبرد شوية
وبعدين حطيها في شعرج بالمساااء وبالصبح اغسليه
يغطى بالنايلون الشفاف تبع الاكل عشان مايطلع بخار البصل ونتركه حتى يبرد .
----------------
وهتقولى توم وبصل وريحة ومش عارفه اية ..
بس اوعدكم بجد .. ملهاش ريحة خالص ..
وهتلاحظى الفرق
ملحوظة :-
----------
هتبقى مرتين فى الاسبوع
2 فص ثوم مقسمين الي نصفين
3 ملاعق كبيره سدر مطحون
4زيت خروع
5زيت زيتون
6كمية من الماء .
الطريقة
---------
جيبي البصل والثوم وحطيهم في الماء وانتي حددي كمية الماء اللي تناسب شعرك وخلي البصل والثوم يغلي في الماء لحد مايبقي لون الماء اصفر .
بعدها صفي الماء من الثوم والبصل .
وجيبي باقي المقادير (سدر،زيت خروع،زيت زيتون) واخلطيهم في الماء واعجينهم مثل عجينه الحنه لاهي سائله ولا جامده نص ونص وبعدها خليها لحد ماتبرد شوية
وبعدين حطيها في شعرج بالمساااء وبالصبح اغسليه
يغطى بالنايلون الشفاف تبع الاكل عشان مايطلع بخار البصل ونتركه حتى يبرد .
----------------
وهتقولى توم وبصل وريحة ومش عارفه اية ..
بس اوعدكم بجد .. ملهاش ريحة خالص ..
وهتلاحظى الفرق
ملحوظة :-
----------
هتبقى مرتين فى الاسبوع