New Life

أهلا بك زائرنا الكريم ..
ان لم تقم بالتسجيل من قبل ..
فسجل .. او قم بالدخول ..
نتمنى ان تقضى وقتا ممتعا .. وتفيد وتستفاد ..
اداره المنتدى

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

New Life

أهلا بك زائرنا الكريم ..
ان لم تقم بالتسجيل من قبل ..
فسجل .. او قم بالدخول ..
نتمنى ان تقضى وقتا ممتعا .. وتفيد وتستفاد ..
اداره المنتدى

New Life

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

مصريين ونفتخر اللى بتحلم بيه هلاقيه
عايز صحبه ولمه هنا هتلاقي
طرق طبخ جديده هنا
اى زائر يدخل يسجل فى اسرع وقت ريفوتكم المنتدى ده
طرق للعنايه ادخلى بسرررررررعه
اناقه ورشاقه هنا هتلاقي
منتدانا بيقبل اعضاء من كل الدول
اتمنى لكم وقت سعيد وممتع
اتمنى انكوا تفيدوا وتستفيدوا

    وداعـــاً لـتـسـاقــط الـشـعـر

    Admin
    Admin
    Admin


    عدد المساهمات : 135
    تاريخ التسجيل : 20/01/2011
    العمر : 27
    الموقع : http://ahlamonatda.com

    وداعـــاً لـتـسـاقــط الـشـعـر Empty وداعـــاً لـتـسـاقــط الـشـعـر

    مُساهمة من طرف Admin الثلاثاء يناير 25, 2011 2:56 pm

    1نجيبى بصلة متوسطة الحجم ... مقسمة الى اربعه اقسام ..
    2 فص ثوم مقسمين الي نصفين
    3 ملاعق كبيره سدر مطحون
    4زيت خروع
    5زيت زيتون
    6كمية من الماء .
    الطريقة
    ---------
    جيبي البصل والثوم وحطيهم في الماء وانتي حددي كمية الماء اللي تناسب شعرك وخلي البصل والثوم يغلي في الماء لحد مايبقي لون الماء اصفر .

    بعدها صفي الماء من الثوم والبصل .

    وجيبي باقي المقادير (سدر،زيت خروع،زيت زيتون) واخلطيهم في الماء واعجينهم مثل عجينه الحنه لاهي سائله ولا جامده نص ونص وبعدها خليها لحد ماتبرد شوية
    وبعدين حطيها في شعرج بالمساااء وبالصبح اغسليه
    يغطى بالنايلون الشفاف تبع الاكل عشان مايطلع بخار البصل ونتركه حتى يبرد .
    ----------------
    وهتقولى توم وبصل وريحة ومش عارفه اية ..
    بس اوعدكم بجد .. ملهاش ريحة خالص ..
    وهتلاحظى الفرق
    ملحوظة :-
    ----------
    هتبقى مرتين فى الاسبوع

      الوقت/التاريخ الآن هو الأحد مايو 12, 2024 3:18 pm